Якщо ви хочете приготувати дієтичні солодощі, зробіть домашній мармелад на агар-агарі. Він смачний, просто готується і містить масу корисних речовин
Час приготування : 1 год. 40 хв.
Інгредієнти:
- 200 мл ягідного сиропу (можна з варення) або соку
- 2 ч. л. цукру
- 1 ч. л. агар-агару
Змішати в невеликій каструлі ягідний сироп із чайною ложкою агар-агару. Розмішувати доти, доки не розчиняться грудочки. Залишити на 40 хвилин, щоб агар-агар набряк.
Поставити каструлю із сиропом на вогонь і довести до кипіння, постійно помішуючи. Щойно сироп закипить, одразу зняти його з вогню.
Розлити по формах і залишити застигати приблизно на годину.
Обережно дістати мармелад із формочок, за бажанням обваляти в цукрі.